L’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà estan de fira. Diferents poblacions de les tres comarques celebren aquest dissabte i diumenge una fira amb la idea de promoure algun producte o aspecte de la zona.

En el cas de Rialp se celebra la sisena edició de la fira d’Oficis i menestrals, una trobada que vol donar a conèixer aquells oficis antics que es desenvolupaven a la zona. Durant tot el cap de setmana es podrà visitar les parades d’artesania, i degustar el menú de fira als restaurants del poble. També es compta amb un show culinari amb el corder com a ingredient principal i activitats per als més menuts. Però enguany la fira també ret un homenatge als balls tradicionals i durant tot el cap de setmana hi haurà demostració de balls amb diferents esbarts dansaires.

A Talarn el vi serà el tema principal. La cinquena fira del vi, que compta amb la participació de 13 cellers, ha preparat visites guiades el dissabte als diferents cellers dels Pallars i als cellers particulars dels veïns de Talarn, i el diumenge la tradicional degustació de plats pallaresos elaborats amb productes de la comarca i diferents vins del Pirineu.

Finalment, el Pont de Suert celebra la tercera fira gust. Una fira té com a objectiu posar en valor el producte agroalimentari de l’Alta Ribagorça. Es fan tastos de productes, tallers sobre aliments i de cuina per als infants i xerrades.

El Pirineu avui