Tremp ha inaugurat aquest dijous al migdia una exposició fotogràfica de carrer sobre geologia: On les pedres parlen… Es tracta de 9 fotografies de gran format fetes per autors locals que mostren diferents espais geològicament rellevants de la Conca de Tremp amb la idea de divulgar i aproximar a tothom aquesta matèria tan important a la zona.

L’exposició compta amb fotografies acompanyades d’un breu text explicatiu i un mapa que indica el lloc de la captura. A més són una de les inciatives per donar a conèixer la candidatura a Geoparc a la qual opta la zona i que se’n vol fer tothom partícip.

L’exposició compta amb el suport tècnic de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya i amb la col·laboració de l’Institut per al desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran.

L’exposició es pot visitar tot passejant per la Plaça de la Creu de Tremp.

Parlen al vídeo: VÍCTOR ORRIT, Alcalde de Tremp en funcions – PERE PORTA, Director IDAPA

El Pirineu avui