Ja està obert el període de matriculació per als cursos d’estiu a Tremp de la Universitat de Lleida. Com a novetat d’enguany trobem un nou curs. Fins ara s’impartien dos cursos, un sobre geologia i un sobre història, però aquest estiu hi haurà una nova proposta, un curs destinat a tots els alumnes de les diferents aules d’extensió universitària de Lleida que tractarà sobre paleontologia i astronomia.

El de geologia enguany se centra en l’estudi dels sòls, una eina que es vol aplicar per a millorar els cultius de la zona.

El curs d’història que té com a fil conductor les hidroelèctriques tindrà com a eix central la figura de Pearson, fundador de la Canadenca, aprofitant la commemoració aquest 2015 del centenari de la seva mort, i la incidència que les hidroelèctriques han tingut sobre el paisatge. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de la Universitat de Lleida.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, Regidora en funcions d’educació

El Pirineu avui