Una de les noves iniciatives transfrontereres que busquen promocionar la comarca turísticament i que ja és una realitat és el carnet Cerdanya Multipass Aventura, que s’ha presentat aquest dimarts a Llívia durant la reunió del clúster El Sol dels Pirineus. Es tracta d’una targeta de descomptes que han creat set empreses de les dues bandes de la frontera relacionades amb les activitats esportives i lúdiques.

El carnet es pot aconseguir gratuïtament en 180 punts de distribució, com ara hotels o oficines de turisme, i donarà accés als avantatges en diverses activitats a l’aire lliure, com les tirolines, les rutes a cavall o el descens de barrancs.

Les set empreses que l’han impulsat són Parc d’Aventura de la Molina, Water Jump d’Err, Paint Ball Cerdagne de Sallagosa, Bavaresa de Puigcerdà, Tyrovol de Portè, Cavall Nature de la Tor de Querol i Roc and Vol d’Angostrina.

Parlen al vídeo: JAUME ISSA, BAVARESA GUIES DE CERDANYA

El Pirineu avui