L’ajuntament de Puigcerdà ja ha aprovat el projecte de reordenació de l’edifici de l’antic hospital. L’espai tindrà tres usos: sanitari, social i administratiu. L’atenció primària continuarà ocupant la major part de la planta baixa, on també s’hi ubicarà la nova seu de la Policia Local. L’equipament comptarà amb un espai d’atenció al públic, despatxos, vestidor, sala de reunions o una zona per a escorcolls.

La primera planta acollirà una nova unitat de rehabilitació i consultes privades i la segona es destinarà a l’àrea de convalescència i llarga estada, que fins ara es trobava a la residència sociosanitària. L’administració de la Fundació Hospital de Puigcerdà es situarà a la tercera planta, juntament amb una llar-residència per a discapacitats físics que gestionarà la Fundació ADIS.

Es preveu que les obres de la nova seu de la policia local comencin a l’estiu.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ EN FUNCIONS

El Pirineu avui