Els ajuntaments d’Alp, Das, Fontanals, Prats i Urús van acordar el passat febrer fer-se càrrec de l’ampliació del parc de bombers d’Alp, després que el cos decidís tancar-lo uns dies com a mesura de protesta ja que considerava que les instal·lacions havien quedat obsoletes. El projecte ja està redactat i aquesta setmana es coneixerà l’empresa que portarà a terme les obres, que podrien començar aquest mateix mes.

El projecte preveu alçar una segona planta sobre l’edifici actual, el que permetrà doblar-ne la superfície. Tot i que la primera opció era la construcció d’un nou parc, els cinc consistoris van acordar fer-se càrrec de l’ampliació juntament amb la diputació de Girona, ja que actualment la Generalitat no en construeix de nous. Els Bombers van acceptar la proposta i van reobrir el parc,
després de cinc setmanes sense servei.

Les obres d’ampliació compten amb un pressupost d’uns 150.000 euros.
Parlen al vídeo: RAMON MOLINER, ALCALDE D’ALP EN FUNCIONS

El Pirineu avui