El Reial Madrid s’ha imposat al Barça en la final del Campionat d’Espanya de Bàsquet Cadet Masculí que durant la darrera setmana s’ha disputat a Andorra i la Seu d’Urgell.

Pel campionat han passat 32 equips cadets de bàsquet dels millors clubs de l’estat espanyol. Els joves d’entre 15 i 16 anys forment part de les canteres dels equip d’elit i molts d’ells els veurem jugar en equips ACB d’aquí a uns quants anys.

Després de les eliminatòries que s’han jugat al llarg de la setmana, el campionat va acabar aquest dissabte amb la final on hi van arribar els dos favorits, Barça i Madrid.

La final es va disputar dissabte al migdia al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell, on es va poder veure un partit de grandíssim nivell. El Madrid va anar pràcticament tot el partit per davant en el marcador, encara que amb diferències curtes el que permetia al Barça seguir dins el partit fins pràcticament els últims minuts.

Al final, victòria pels cadets del Reial Madrid (57-72) que arribaven com a favorits al Campionat d’Espanya i certificaven guanyant la final les previsions.

El Pirineu avui