Un veí de Puigcerdà ha mort aquest dilluns al matí en un accident de trànsit que ha tingut lloc al quilòmetre 185 de la N260, a l’altura de Saga (Ger). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 7.45 i, segons les primeres investigacions, el sinistre s’ha produït quan el conductor d’un tot terreny, de nacionalitat colombiana i que es dirigia a la Seu d’Urgell, ha sortit de la calçada i ha xocat frontalment amb un turisme conduit per un veí de Puigcerdà de 43 anys i d’origen bolivià, que ha mort a l’instant. Tot apunta que el causant de l’accident superava el nivell màxim d’alcohol permès i que podria haver-se adormit al volant. Ara per ara, es troba ingressat a l’hospital de Cerdanya amb pronòstic menys greu, acusat d’homicidi imprudent.

En l’accident han treballat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers i dues ambulàncies. Pel que fa a l’afectació viària, la circulació ha estat restringida en el tram del sinistre fins les deu del matí.

El Pirineu avui