En el marc de la Setmana sense fum, aquest divendres els alumnes de 6è de Primària de l’escola Alfons I i de l’escola Vedruna han creat dos murals contra el tabac a la plaça Santa Maria. Amb l’ajuda dels mestres, han anat formant les imatges que ells mateixos han elaborat i les han acompanyat dels missatges: ‘El tabac, ben lluny’ i ‘Vull créixer sense fum’. L’activitat s’ha organitzat conjuntament amb la Fundació Hospital de Puigcerdà, que ha volgut implicar els més joves perquè conscienciïn la resta de la població sobre la importància de deixar de fumar.

Del 25 al 31 de maig se celebra a tot Catalunya la Setmana sense fum, una campanya que té per objectiu sensibilitzar a tota la població de la importància que té per a la salut el fet de deixar de fumar. Al mateix temps, també busca la col·laboració dels professionals sanitaris perquè realitzin tota mena d’activitats de conscienciació.

Parlen al vídeo: PAU – MARIA – MARIA – POL – ÀLEX

El Pirineu avui