L’equip Benjamí A del Club Futbol Puigcerdà s’ha proclamat campió de lliga aconseguint l’ascens de categoria, de Segona a Primera Catalana. El conjunt ha fet una excel·lent temporada i només ha empatat tres partits i ha encaixat una derrota. De fet, ha estat l’equip amb més temps de joc acumulat imbatut del seu grup amb un total de 585 minuts.

Els joves futbolistes tenen entre nou i deu anys i entrenen una hora i mitja els dimarts i els dijous. Els caps de setmana disputen els partits i aquesta temporada s’han enfrontat amb equips d’alt nivell, com el Gimnàstic de Manresa o el CF Solsona. Tots ells tenen clar per què han escollit aquest esport.

Aquest cap de setmana jugaran el darrer partit de la lliga contra el Joan XXIII, tot i que matemàticament ja ho faran com a campions, amb 130 gols a favor i 78 punts, a 6 de distància del segon classificat.

Per altra banda, l’equip Infantil també pot emportar-se el títol de lliga si aquest diumenge aconsegueix vèncer el CE Puig-reig.

Parlen al vídeo: PERE PALAU, DELEGAT DE L’EQUIP BENJAMÍ FC PUIGCERDÀ – IVÁN – RAÚL – FERRAN

El Pirineu avui