Des de dilluns i fins el proper diumenge, Catalunya celebra la 16a Setmana Sense Fum. La Fundació Hospital de Puigcerdà, a través del centre d’atenció primària, s’ha adherit a la campanya i ha programat una sèrie d’activitats per conscienciar a la població dels riscos del tabac. Tot i que durant tot l’any qualsevol persona fumadora pot rebre suport, la iniciativa pretén que aquesta setmana el missatge sigui més clar i que aquells que vulguin deixar de fumar tinguin les eines necessàries per aconseguir-ho.

S’han repartir cartells i informació en diversos punts i, tal com es va fer l’any passat, els professionals mèdics de l’atenció primària han donat a conèixer els mètodes que existeixen per deixar aquest hàbit.

Per aquest divendres al matí s’ha programat una activitat on els alumnes de 6è de Primària de l’escola Alfons I i de l’escola Vedruna crearan un gran mural contra el tabac a la plaça Santa Maria.

Parlen al vídeo: CRISTINA VILALTA, SUPERVISORA D’INFERMERIA ÀREA BÀSICA PUIGCERDÀ – REINALDO GÓMEZ, METGE DEL CAP DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui