Falten pocs dies per la quarta edició de la Volta Cerdanya Ultrafons (VCUF), que tindrà lloc del 6 al 14 de juny. Com a novetat, s’ha organitzat una prova de 120 quilòmetres que formarà part de la Copa Catalana de curses d’ultraresistència i de l’Spain Ultra Cup. Cada any, els seus impulsors incorporen alguns canvis per tal d’aconseguir la màxima participació i en aquesta ocasió la Volta comptarà amb corredors d’arreu del territori, i també de Mèxic o Escòcia. Emma Roca, Pau Capell o el corredor de Colorado, Pablo Vigil, són alguns dels esportistes que ja han confirmat la seva assistència.

Amb quatre anys, la Volta Cerdanya Ultrafons s’ha convertit en una de les proves més importants del calendari del running.

També s’ha programat una cursa nocturna de 28 quilòmetres, la cronoescalada a la Tosa d’Alp, una mitja marató de muntanya de 21 quilòmetres, la cursa popular de 15, la cursa solidària inclusiva, una marxa nòrdica i les curses infantils. A més, la VCUF col·laborarà amb la Fundació ADIS de Puigcerdà i amb l’associació ‘Cuida tus Venas’.

Parlen al vídeo: EDUARD JORNET, COORDINADOR DE LA VCUF

El Pirineu avui