El programa avis 2.0 pretén apropar a la gent gran als telèfons intel·ligents. Avui en dia, la tecnologia és bàsica per mantenir-se connectats amb els familiars. La forma en la que ens comuniquem ha canviat i poder conèixer com funciona un “smartphone” és imprescindible avui en dia. Per aquest motiu la Salle, conjutament amb la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell han impulsat el projecte Avis 2.0 on hi participen alumnes de cicles formatius de La Salle i s’emmarca dins els projectes d’aprenentatge i servei.

Des de la regidoria de Gent Gran de La Seu valoren molt positivament activitats com la d’avis 2.0 i els hi agradaria que es pugués fer més sovint.

Alumnes de la Salle i avis s’han trobat per tal que els joves puguin ajudar als avis a entendre com funciona un smartphone. Accions que pels que estem avessats a fer-los servir semblen evident no són tan fàcils com semblen.

Amb accions i projectes com aquest es busquen dos objectius, per un costat fomentar les relacions intergeneracionals entre avis i joves i per d’altre aconseguir que la nostra gent gran no quedi al marge de la tecnologia que els ha de mantenir connectats amb el món actual i la seva familia.

Parlen al vídeo: ANTONI CONSUEGRA, Estudiant Cicles Formatius – RAQUEL RODRÍGUEZ, Estudiant Cicles Formatius – AURELIO SÁNCHEZ, participant avis 2.0 – ROSA, participant avis 2.0 – MONTSE EROLES, Tècnica Gent Gran

El Pirineu avui