El Cadí La seu comença a preparar la temporada 2015-16. Després que la directiva del Sedis Bàsquet aconseguís renovar a l’entrenador , Miguel Ángel Ortega, ara la direcció esportiva treballa per confeccionar l’equip pel pròxim any.

L’equip treballa amb la intenció de renovar a les jugadores més importants durant la passada temporada, la millor de la història del club a la màxima categoria del bàsquet femení espanyol.

De moment, ja son dues les jugadores que seguiran a l’equip. Per una part la capitana Tània Pérez i per l’altra, Georgina Bahí, la gironina encararà d’aquesta manera la tercera temporada al club.

El Sedis continua treballnt per intentar tancar més renovacions de la plantilla de la darrera temporada. El club espera poder mantenir a dues o tres jugadores més, tot i que assumeix que serà difícil ja que no disposa dels recursos econòmics d’altres equips de la lliga femenina.

El Pirineu avui