La incidència de primera hora d’aquest dijous en el centre de control ferroviari d’Adif ha provocat un caos en la circulació dels trens Regionals i de Rodalies. Tot i que a quarts de nou el sistema informàtic s’ha pogut estabilitzar, la majoria de trens han patit retards de fins a una hora. El primer comboi que ha arribat a Puigcerdà provinent de l’Hospitalet de Llobregat ho ha fet a les 10.28h, 55 minuts més tard de l’hora prevista (9.33h). El primer tren de la capital ceretana a Barcelona ha arribat 37 minuts tard, tot i haver sortit a l’hora de Puigcerdà.

La incidència ha afectat 200 trens i 80.000 usuaris. El passat 5 maig ja hi va haver una altra problema a la R3 que va obligar als passatgers a fer un transbordament per culpa d’una avaria a l’estació de la Sagrera-Meridiana.

El Pirineu avui