El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a Tremp ha reclamat a l’ajuntament la manca d’interès en millorar infraestructures esportives com el camp de futbol, i els pavellons del Casal i del Juncar i que es facin unes comissions on hi tingui cabuda les entitats municipals que són les que pateixen aquestes deficiències.

Aquestes declaracions han estat la reacció a unes anteriors fetes per l’alcalde de Tremp al diari Segre quan se li va preguntar per l’estat del camp arran de les queixes del Club de Futbol. Víctor Orrit, que no ha volgut comentar res més sobre el tema, va dir al diari que les queixes estaven fetes en clau electoralista per la relació familiar entre el president del club i la candidata d’Esquerra.

D’altra banda, Maria Pilar Cases també ha aprofitat per treure a la llum la proposta d’uns itineraris de natura. Un al voltant del camp de futbol aprofitant el Parc del Pinell i un altre a l’entorn de la Fontvella.

El parc urbà que es proposa sortiria de l’actual parc Flors Sirera i aniria a acabar al costat del riu.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, Cap de llista d’ERC

El Pirineu avui