La campanya electoral entra en la recta final. Els candidats tenen fins aquest divendres a la mitjanit per fer arribar el seu missatge als electors.

L’equip de Convergència i Unió ha volgut explicar aquest dilluns que la lluita contra l’atur i la creació d’ocupació és la màxima prioritat que tenen de cara a la propera legislatura i a la que dedicaran tots els esforços.

Entre les propostes que han donat a conèixer durant la roda de premsa destaca la creació d’una xarxa d’inversors locals i comarcals per ajudar a les noves empreses.

Per la seva banda, Compromís X La Seu ha anunciat, aquest dilluns, que es marcaran com a màxima prioritat impulsar una nova residència geriàtrica per tal de donar servei a les més de 2.000 persones grans de la ciutat de La Seu.

La dinamització econòmica i la promoció turística i comercial de la ciutat ha estat l’eix del contacte informatiu amb els mitjans per part d’Esquerra (ERC).

Entre les propostes també han anunciat la intenció d’allargar la Fira de Sant Ermengol en 2 dies que es dedicarien només a professionals.

Pel que fa a Entesa X La Seu, aquest dilluns s’han centrat en la gestió econòmica de l’Ajuntament on volen una declaració de bens dels futurs regidors i que el consistori pugui controlar les empreses de titularitat municipal.

Entesa també vol que els comptes de l’Ajuntament siguin totalment transparents i consultables pels ciutadans.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, Candidat Alcaldia La Seu (CiU) – JESÚS FIERRO, Candidat – número 2 (CiU) – ÒSCAR ORDEIG, Candidat Alcaldia La Seu (Compromís) – BERTA VIDAL, Candidata – número 2 (ERC) – ANTONI VIÑALS, Candidat Alcaldia La Seu (Entesa) – JORDI PINO, Candidat – número 3 (Entesa)

El Pirineu avui