Dilluns de mercat a Tremp i els partits polítics han aprofitat a fer campanya de cara a les eleccions municipals de diumenge.
Compromís per Tremp, amb el clavell que els caracteritza i encapçalats per Víctor Orrit, ha destacat la feina feta a l’ajuntament aquests 4 anys, tot i el context de crisi, i ha exposat idees de promoció que passen per aprofitar els recursos del territori.

També s’aposta pel sector agroalimentari i la seva difusió.
Per la seva banda, Joan Ubach, candidat per Convergència i Unió a l’alcaldia de Tremp ha remarcat que s’ha de millorar la gestió de l’ajuntament i treure pressió al ciutadà així com tenir en compte els nuclis agregats.

CIU també ha remarcat la importància de la participació ciutadana, precisament un dels eixos centrals del programa d’Esquerra Republicana de Catalunya que a Tremp encapçala Maria Pilar Cases.

Finalment, la candidata del Partit Popular a Tremp, Ana Cava, aposta per un pla de rehabilitació de vivendes per a gent gran i persones dependents i una reducció d’impostos com l’impost de circulació.

El Partit Popular també creu en l’acadèmia militar com una estratègia econòmica de futur.

Parlen al vídeo: VÍCTOR ORRIT, Cap de llista de Compromís per Tremp – JOAN UBACH, Cap de llista de CIU – MARIA PILAR CASES, Cap de llista d’ERC – ANA CAVA, Cap de llista de PP

El Pirineu avui