La Ciutadella de Castellciutat serà un dels projectes estrella de la pròxima legislatura. Prova d’això és que els diferents partits polítics han mostrat interès per aquest espai.

Aquest dimarts ha estat Convergència i Unió qui ha anunciat que aquesta zona de la ciutat serà un dels grans projectes de la pròxima legislatura, tot i que ja s’ha començat a fer alguns treballs de manteniment.

En l’exposició dels projectes per la Ciutadella, Albert Batalla ha comptat amb la presència de Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació, que ha anunciat que la Generalitat té en compte aquest espai per a possibles inversions.

Mentrestant, Compromís per La Seu ha donat a conèixer, també aquest dimarts, que vol que la Catedral es declari Patrimoni de la Humanitat. Compromís ja havia realitzat fa uns mesos enrere una xerrada sobre les opcions que té la Catedral i que suposaria a nivell turístic i cultural per la cituat. Òscar Ordeig demanarà al primer plenari del pròxim consistori que s’iniciïn els tràmits per poder optar a la declaració de Patrimoni de la Humanitat.

Per la seva banda ERC ha presentat aquest dimarts al mercat setmanal de la Seu d’Urgell les seves propostes en Serveis Socials.

Els republicans han valorat positivament la tasca del Consorci d’Atenció a les Persones i han apostat per potenciar-lo en la pròxima legislatura, així com crear centres residencials per gent gran i joves en risc d’exclusió social.

Esquerra també vol facilitar que les persones que tinguin deutes amb l’ajuntament i no els puguin pagar els puguin liquidar fent serveis a la comunitat.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, Candidat Alcaldia La Seu (CIU) – FELIP PUIG, Conseller d’Empresa i Ocupació – ÒSCAR ORDEIG, Candidat Alcaldia La Seu (Compromís) – FRANCESC VIAPLANA, Candidat alcaldia La Seu (ERC)

El Pirineu avui