La Seu d’Urgell, conjuntament amb el Principat d’Andorra, acollirà des del 24 al 30 de maig el Campionat d’Espanya de Clubs de Bàsquet Cadet Masculí. 32 equips de base dels principals clubs espanyols disputaran el campionat repartits entre Andorra i La Seu d’Urgell on es celebren les competicions.

Aquest dimarts al migdia s’ha fet el sorteig per conèixer els enfrontaments que d’entrada eviten que els millors equips s’enfrontin entre ells en les primeres eliminatòries. Equips com el Madrid, Barça, Joventut, Estudiantes i Unicaja, entre d’altres, han estat escollits caps de sèrie i no es trobaran fins que avancin eliminatòries.

El Sedis Bàsquet i el Club Bàsquet Andorra són els encarregats de donar ple suport al Campionat facilitant l’ús de les instal·lacions i el seu personal.

Els 32 equips participants suposaran unes 12.000 pernoctacions en hotels d’Andorra i l’Alt Urgell i un bon aparador per donar a conèixer la Seu d’Urgell com a destí esportiu

Durant una setmana es jugaran 66 partits, repartits a meitats entre les dues seus. A Andorra es disputaran les semifinals i a la Seu d’Urgell la Final i el partit pel tercer i quart lloc.

Parlen al vídeo: PERE PORTA, President Sedis Bàsquet – GORKA AIXÀS, President Club Bàsquet Andorra – ALBERT BATALLA, Alcalde de La Seu d’Urgell

El Pirineu avui