Ja està en marxa la nova oficina jove del Pallars Jussà. Un equipament que s’ha ubicat al centre del poble, al Casal Pare Manyanet, vol donar un cop de mà als joves en diferents àmbits que són del seu interès com ara la recerca d’oportunitats laborals, formació, habitatge i salut.

L’oficina jove comptarà amb tres tècnics, un dels quals estrà dins del programa de garantia juvenil.

L’espai ha estat cedit per la congregació de Fills de la Sagrada Família, des d’on s’ha volgut destacar que va molt en sintonia amb la idea que Josep Manyanet, el seu fundador, tenia sobre la necessitat de donar oportunitats al jovent.

Aquesta oficina forma part de la xarxa nacional d’emancipació juvenil de Catalunya, de manera que es compta amb un suport al darrera. L’oficina de Tremp també preveu obrir els dissabtes.

Parlen al vídeo: TONI REIG, Director general de Joventut – JOAN UBACH, President C.C. Pallars Jussà – JOSEP MARIA BLANQUET, Secretari general de la congregació Fills de la Sagrada Família

El Pirineu avui