La campanya electoral ha començat aquesta mitjanit amb la tradicional penjada de cartells. Una vegada més les diferents forces polítiques que es presenten a les eleccions municipals s’han citat al Passeig Joan Brudieu de la Seu d’Urgell per donar el tret de sortida a la campanya que enguany comptarà amb 7 formacions.

Albert Batalla (CiU), que aspira a tornar a ser alcalde, penjava el cartell on es remarca la paraules “l’alcalde” acompanyat pràcticament de tota la seva llista i un gran nombre de simpatitzants.

Òscar Ordeig (Compromís), que només unes hores abans havia concentrat fins a 200 persones en la presentació de la candidatura de Compromís mostrava un cartell sota el lema “l’alcalde de tots”.

Francesc Viaplana (ERC) acompanyat dels 3 primers noms de la seva candidatura mostraven el cartell electoral centrat en la figura de l’alcaldable dels republicans.

Cesáreo Losada (PP) i l’actual regidor dels populars, Pere Millàs, eren els encarregats de penjar els cartells electorals que recullen el lema “Treballar. Fer. Crèixer”.

Pel que fa a les noves formacions que opten a obtenir representació al consitori també eren presents al Passeig per assistir a la tradició de penjar els cartells. “SÍ, Podem” es pot llegir en el cartell d’Entesa per la Seu, “Fem un pas més” en el cas de la CUP i “Ara sí” en el cas de Solidaritat.

El Pirineu avui