La 4ª edició de les Jornades de Petits i Joves Emprenedors de l’Institut Joan Brudieu han estat tot un èxit amb la participació de gairebé 500 alumnes de 8 instituts diferents. Les Jornades han comptat per primera vegada amb la participació de dos instituts italians en el marc d’un intercanvi educatiu.

En total s’han presentat a concurs 35 projectes que han participat en 3 categories diferents. El premi a la idea més innovadora ha estat estat pel projecte “Dron Aran” de l’IES d’Aran de Vielha. El premi a l’idea més solidària se l’ha endut el projecte de Ludoteca Hospitàlaria El Petit Alpí del Joan Brudieu.

El concurs d’idees també ha premiat la idea més sostenible que l’ha presentat l’Escola de Treball de Lleida amb una cuina solar plegable.

A les Jornades de Petits i Joves Emprenedors també s’hi suma la Fira de Serveis i Productes que s’instal·la a l’entrada del Joan Brudieu i en la que hi han participat 10 escoles i instituts de diverses comarques. A les paradetes es podien conèixer els projectes d’alguns centres, mentre que en d’altres aprofitaven per vendre productes i pagar-se el viatge de final de curs.

Des del Joan Brudieu es mostren molt satisfets amb l’evolució de les Jornades d’Emprenedoria i esperen seguir ampliant-les de cara a la cinquena edició.

Parlen al vídeo: SARA MARTÍNEZ, INSTITUT JOAN BRUDIEU (La Seu d’Urgell) – EDUARD PLA, ESCOLA DE TREBALL DE LLEIDA – MARC GUÀRDIA, INSTITUT AUBENÇ (Oliana) – VERO GARCIA, INSTITUT HUG ROGER III (Sort)

El Pirineu avui