Ja està a punt l’equipament d’observació ornitològica i la senyalització del Salencar de Llesp. Es tracta d’un dels espais afectats per les riuades del juny del 2013 al qual s’ha netejat la vegetació, s’han condicionat els camins interiors del salencar i s’ha recol·locat les passarel·les de fusta que van quedar malmeses.

Un altre espai de l’Alta Ribagorça que s’ha recuperat recentment després de quedar malmès per les riuades és el camí de l’Aigua.

Aquesta darrera obra ha estat finançada per la confederació Hidrogràfica de l’Ebre amb uns 190.000 euros. El camí de l’Aigua i el Salencar de Llesp, juntament amb el Salencar de Barruera, formen part de la ruta de natura que dóna el tomb a la comarca de l’Alta Ribagorça.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, Conseller turisme Alta Ribagorça

El Pirineu avui