Martinet ha acollit aquest dissabte la fira de primavera del Baridà. Durant tot el dia, la plaça Pere Sarret s’ha omplert d’artesans i productors agroalimentaris que han donat a conèixer els seus productes, tant els que provenen de la terra de manera natural com els que s’elaboren artesanalment a Cerdanya. La fira, organitzada per l’Associació d’Empresaris del Baridà, va néixer amb la intenció de promocionar la sots-comarca en una època sense massa afluència de visitants.

A banda de les parades, la fira ha comptat també amb un seguit d’activitats, com ara presentacions de llibres, jocs infantils o degustacions de productes. A més, s’ha promocionat el nou xarop d’avet i gavarró del Baridà. Paral·lelament, Puigcerdà ha celebrat aquest dissabte una altra fira de primavera, en aquest cas de bestiar, amb més de 250 caps.

El Pirineu avui