La cursa El camí de les Trinxeres d’Aramunt donarà el tret de sortida el proper 23 de maig a les curses de la lliga Correpallars. Un esdeveniment esportiu que enguany celebra la quarta edició i que es consolida amb sis curses on es fa una aposta clara per l’esport, la natura i el territori.

La lliga Correpallars ha estat presentada a la Diputació de Lleida i des de l’organització s’ha volgut destacar l’alta participació que tenen totes les curses i que encara s’espera augmentar.

Hi ha força participació del territori, però cada any hi ha més gent de fora, amb un gran predomini de corredors de la plana de Lleida.
Les curses que enguany inclou la lliga Correpallars són El camí de les Trinxeres d’Aramunt, la Ribalera de Tírvia, L’Espardenyada de la Pobla de Segur, la UT Valls d’Àneu d’Esterri, la Cuca de Llum de Talarn i la Quatre Rocs de Figuerola d’Orcau tanca la lliga el 23 d’agost.

Parlen al vídeo: ALBERT GRAU, Membre organització

El Pirineu avui