L’escassetat de neu i fred d’aquest hivern ha dificultat la temporada a les estacions d’esquí del Pirineu.

La Molina i Masella no van poder obrir fins a mig pont de la Puríssima i les nevades no han estat, ni de bon tros, com les de l’any passat. Tot i això, remarquen els esforços que s’han fet per mantenir el bon estat de la neu. En el cas de Masella, han passat per les instal·lacions 380.000 esquiadors de dia i prop de 29.000 de nit, el que suposa un 8% menys respecte l’any passat. L’estació va finalitzar la temporada el passat 19 d’abril, després d’obrir 134 dies.

La Molina, que va posar punt i final a la temporada el 12 d’abril, ha comptabilitzat prop de 266.000 esquiadors, el que representa un descens de gairebé el 17%. Al llarg d’aquests poc més de quatre mesos, l’estació de la Generalitat ha fet grans esforços per obrir la majoria de les pistes i ha pogut acollir diverses competicions internacionals, fet que ha portat visitants de diversos països.

El producte estrella d’enguany a La Molina ha estat el forfet recarregable, que ha passat dels 621 usuaris de l’any anterior als prop de 3.500. L’estació degana del Pirineu es prepara ara per iniciar les activitats d’estiu el proper 6 de juny.

Parlen al vídeo: MAITE MARTÍ, DIRECTORA COMERCIAL DE MASELLA – MARTA VIVER, DIRECTORA COMERCIAL DE LA MOLINA

El Pirineu avui