El bon temps ha acompanyat durant aquest Sant Jordi al matí i molts cerdans han sortit al carrer per celebrar-lo.

 

Des de primera hora, el passeig 10 d’abril de Puigcerdà ha tornat a congregar llibreters i floristes, on hi ha hagut un gran ambient, amb gent mirant i fullejant les novetats editorials. Les roses, vermelles, de colors o de feltre, també han estat les protagonistes de la jornada. Com cada any, la diada ha comptat amb parades de diferents entitats de la comarca.

La Biblioteca Comtat de Cerdanya ha donat a conèixer les darreres adquisicions i ha posat en marxa, un any més, la venda de llibres a metres, una de les iniciatives que desperten més interès. Es tracta de volums que ja no pot tenir en préstec, ja sigui perquè han quedat desfasats o perquè estan repetits.

La majoria dels centres educatius de la comarca han venut llibres i roses i han omplert la jornada d’activitats. A Ger, els alumnes de l’escola Santa Coloma han gaudit de la representació de la llegenda de Sant Jordi que han preparat alguns dels pares.

A Bellver ha tingut lloc un espectacle infantil al centre cívic i, a partir de les vuit del vespre, la sala de Congressos del Palau d’Esports d’Alp acollirà la 32na edició dels Jocs Florals de Cerdanya.

Parlen al vídeo: XAVIER PIGUILLEM, REGIDOR DE CULTURA DE PUIGCERDÀ – Mª ÀNGELS TERRONES, DIRECTORA DE LA BIBLIOTECA COMTAT DE CERDANYA – MANUELA SÁNCHEZ, DIRECTORA DE L’ESCOLA DE GER – MIRIAM FORÉS, DIRECTORA DE LA LLAR D’INFANTS DE GER