Reagrupament Puigcerdà ha presentat aquest dimecres a la nit els candidats a les properes eleccions municipals del 24 de maig, coincidint amb el dia en què s’han conegut les llistes oficials.

Toni Veres, cirurgià de l’hospital de Cerdanya, es presenta com a líder de la formació, seguit per Marta Medrano com a número dos i Laia Martín com a número tres. L’acte ha tingut lloc a la sala de convencions del Museu Cerdà i ha comptat amb la presència dels membres de la llista, que s’han anat presentant un per un. Reagrupament encara els propers comicis amb optimisme i espera aconseguir bons resultats.

La llista està formada per tretze candidats i tres suplents, un d’ells l’ex alcalde de Puigcerdà, Joan Carretero. Tot i que encara no han fet públiques les seves propostes, sí que han avançat la intenció de crear un Institut d’Educació Secundària per alumnes de les dues bandes de la frontera.

Parlen al vídeo: TONI VERES, CAP DE LLISTA DE REAGRUPAMENT PUIGCERDÀ