El bon temps ha acompanyat la diada de Sant Jordi.

 

Des de primera hora els trempolins i trempolines han passejat pels carrers ambientats amb parades de roses i llibres per a tots els gustos.

DECLA

A Tremp, l’èxit se l’emporten els llibres que parlen del territori, a mig matí ja s’havia esgotat el llibre Strappo, de Martí Gironell i l’editorial local també ha venut força els seus nous títols.

Un públic però que cada vegada es té més en compte és l’infantil. La llegenda de Sant Jordi i els llibres de l’associació Cambuleta han estat els més demanats.

Altres llibres que també han tingut força sortida són También esto pasará, de la Milena Busquets, La templanza de María Dueñas, El poeta del poble d’Andreu Carranza, Algú com tu de Xavier Bosch i Cremeu Barcelona, de Guillem Martí.

Les roses que durant tot el dia han donat color als carrers també arriben amb novetats. Colors com el groc, el blanc, el blau i el negre cada cop són més habituals. Enguany també n’hi ha de decorades amb cera i algunes d’acompanyades de princeps i princeses o embolcallades amb un drac de feltre. Però la reina per excel·lència és la tradicional rosa vermella amb espiga groga i la senyera.

Parlen al vídeo: LÍDIA TUDEL – GEMMA PES, Llibreria Bochaca – MARTA FARRÉ, Llibreria Central –