L’Alt Urgell, 22 d’abril 2015: LA SEU D’URGELL TINDRÀ 7 ALCADABLES

 

El tancament aquest dilluns a mitjanit del termini per presentar candidatures a les eleccions municipals ha acabat amb sorpresa, ja que finalment seran 7 les llistes que concorreran als cominicis municipals a La Seu d’Urgell.

A última hora s’hi va sumar Solidaritat Catalana per la Independència (SI).

Convergència i Unió, actualment al govern de la ciutat, ha fet les fotografies de campanya aquest dimarts i ha presentat una llista on destaquen les novetats de Mireia Font, com a número 4, i Isidor Alberich, com a número 6. Albert Batalla, busca renovar l’alcaldia en una legislatura que considera clau.

Per la seva banda, Òscar Ordeig, encapçalarà la llista de Compromís X La Seu, que aposta per equilibrar experiència i joventut entre els seus components. Com a novetat destaquen, Toni Nadal com a número 3, i dos joves joves universitaris Miguel Perruca i Joan Barrera al número 5 i 6.

Esquerra comptarà amb Francesc Viaplana com alcaldable en una llista totalment renovada. Els republicans la van fer pública el 9 d’abril, poc abans que també la presentés Entesa X La Seu que liderarà Antoni Viñals.

Pel que fa al PP ha decidit que l’actual regidor dels conservadors, Pere Millàs, sigui número 2 d’una llista que encapçalarà Cesáreo Losada.

Per últim als comicis municipals també es podran votar dos llistes que actualment no tenen representació a l’Ajuntament, per un costat la CUP amb Pau Lozano al capdavant i Solidaritat Catalana per la Independència amb Marc Foix com a número 1.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, Candidat CiU alcaldia La Seu d’Urgell –