L’Alt Urgell, 21 d’abril 21015: ÚLTIM PLE DE LA LEGISLATURA

 

El ple de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell d’aquest dilluns ha estat l’últim abans de les eleccions municipals del pròxim 24 de maig.

Per tant, doncs, ha estat l’últim ple per alguns dels 17 regidors que el composen actualment.

Tot i que al final del Ple es va donar veu a tots els grups perquè poguessin valorar la tasca dels darrers 4 anys, el protagonisme se’l van endur aquelles persones que no continuaran, passi el que passi, el propers 4 anys ja que no apareixen a les llistes electorals.

L’equip de govern, format per Ciu, pateix les baixes de Jordi Martín, actual regidor de Cultura; Jordi Pallarès, regidor d’empresa, turisme i promoció econòmica i de Lluís Biosca, tinent d’alcalde d’Esports, que no només abandona la política en actiu, després de 12 anys al consistori, sinó que es trasllada a Barcelona per motius professionals.

Un altre dels moments emotius va ser el comiat de Miquel Caminal, d’ERC, que ha estat present al consistori durant 3 mandats i que l’abandona per presentar-se com a número 2 dels republicans a Ribera d’Urgellet.

Durant el Ple també es van acomiadar dels seus companys Luís Sánchez i Vicenç Ripoll que tot i figurar a la llista de Compromís ho fan a la posició 13 i 15 amb el que és pràcticament impossible que puguin entrar al consistori. Menys díficil ho tindria Pere Millàs que es presenta número 2 del PP a les properes eleccions.

Parlen al vídeo: LLUÍS BIOSCA, Regidor sortint – MIQUEL CAMINAL, Regidor sortint