La Cerdanya, 21 d’abril 2015: SOLIDARITAT AMB L’INSTITUT JOAN FUSTER

 

Com la resta d’escoles de la geografia catalana, els alumnes i mestres de l’escola Vedruna de Puigcerdà han fet uns minuts de silenci per solidaritzar-se amb l’institut Joan Fuster de Barcelona, després de la mort d’aquest dilluns d’un professor a mans d’un alumne.

A les onze del matí, tota la comunitat educativa s’ha congregat al pati de l’escola on s’ha llegit un text en record de la víctima.

Quan han arribat a l’escola, la majoria dels alumnes, sobretot els més grans, coneixien el què ha ocorregut. Abans de començar les classes, els professors han volgut dedicar uns minuts a parlar-ne obertament.

També hi han hagut homenatges en altres centres educatius de la comarca, com ara a l’institut Pere Borrell o a l’escola Alfons I de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: PERE REAL, CAP D’ESTUDIS DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA VEDRUNA DE PUIGCERDÀ