Els Pallars, 21 d’abril 2015: 5 MINUTS DE SILENCI A L’ESCOLA VALLDEFLORS

 

Mestres i alumnes de l’escola Valldeflors de Tremp s’han reunït aquest matí al pati de l’escola per fer cinc minuts de silenci en record a Abel Martínez, professor mort ahir al matí per un alumne a l’Institut Joan Fuster de Barcelona.

Un acte en record a la víctima però també de reflexió i de rebuig a la violència que s’ha fet en molts centres educatius de Catalunya, així com a institucions públiques d’arreu del territori.
Abans de començar, la directora de l’escola Valldeflors ha llegit un comunicat on ha expressat el condol del conjunt de la comunitat educativa i on ha insistit en la necessitat de parlar davant de qualsevol problema. Abans, els alumnes havien parlat del tràgic succés a les seves aules amb els mestres.
L’acte al pati de l’escola Valldeflors ha acabat amb un fort aplaudiment dedicat al professor Abel Martínez.