La Cerdanya, 21 d’abril 2015: RECONEIXEMENT AL PATINATGE ARTÍSTIC PUIGCERDÀ

 

Els patinadors del club Patinatge Artístic Puigcerdà acaben de rebre un reconeixement per l’alt nivell que han demostrat durant aquesta temporada i per la participació en diverses competicions nacionals i internacionals.

‘Joves Talents’, és una nova iniciativa impulsada per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà que vol homenatjar als joves que hagin destacat per la seva activitat esportiva, cultural o associativa.

A banda de les competicions a Catalunya, a Espanya i a Andorra, enguany, i per primera vegada, la patinadora del club, Maëva Gallarda, ha debutat als campionats del món júnior, quedant en la posició número 38. El Patinatge Artístic Puigcerdà està format per una seixantena de patinadors d’entre quatre i setze anys que entrenen a les ordres del tècnic armeni Vahe Ghazaryan.

Parlen al vídeo: CARME MAS, REGIDORA D’ACCIÓ CIUTADANA I BENESTAR SOCIAL DE L’AJUNTAMENT DE PUIGCERDÀ