Els Pallars, 21 d’abril 2015: MILLORAR EL PROPI BENESTAR AMB LA QUIROPRÀCTICA

 

L’associació FibroLleidaPallars ha organitzat una xerrada per als seus socis i persones interessades en general sobre els beneficis que la quiropràctica pot portar sobre malalties amb dolor persistent.

Durant la xerrada s’ha comentat que gran part de la feina per millorar el propi benestar es pot fer des de casa tenint en compte les bones postures i agafant hàbits saludables tant en el menjar com deixant fora tot tipus d’estrès.

La idea és crear canvis en el cos de la persona per a arribar a una situació de benestar. Precisament des de l’associació de FibroLleidaPallars es treballa per difondre patologies com la Fibromialgia, el Síndrome de Fatiga Crònica o la Sensibilitat Química Múltiple entre altres i ajudar a les persones que les pateixen a millorar la seva qualitat de vida.

Parlen al vídeo: JOSEP GUIU, Quiropràctic