Fa uns dies que les estacions d’esquí pallareses i ribagorçanes han acomiadat la temporada de neu. Una temporada que valoren molt positivament.

Espot i Port Ainé han sumat més de 168.500 visitants, més de 100.000 a Port Ainé i la resta a Espot. Una xifra que supera les dades de l’anterior temporada. També ha incrementat el nombre de lloguer de material i l’ocupació als allotjaments dels complexos. I el bon estat de la neu els va permetre allargar temporada fins el cap de setmana de l’11 i 12 d’abril amb tarifa reduïda.

Pel que fa a Boí Taüll, tot i els daltabaixos econòmics que els darrers temps l’han saccejat, l’estabilitat assegurada pel recolzament de la Generalitat fa que els resultats siguin satisfactoris amb el pas de 117.000 esquiadors per l’estació que va obrir portes el 6 de desembre, un 11% més que la passada temporada. També es valora molt positivament el nombre de clients del Resort, ja que ha augmentat un 18% i obrirà aquest estiu. L’estació remarca que les xifres podrien ser encara més positives si no s’hagués hagut de tancar per condicions meteorològiques en dates claus.
De manera que els tres complexos, contents amb els resultats, ja preparen la propera temporada d’esquí.

El Pirineu avui