La Cerdanya, 20 d’abril 2015: SEGONA FASE D’OBRES A L’ESGLÉSIA ST DOMÈNEC

 

La Parròquia de Santa Maria, el Bisbal d’Urgell, l’ajuntament i la diputació de Girona iniciaran en breu la segona fase d’obres a l’església Sant Domènec de Puigcerdà.

En aquesta ocasió, es refarà el terra, es canviarà el sistema de calefacció, s’acabaran de restaurar totes les capelles laterals i també es farà una petita actuació a l’exterior per solucionar els problemes d’humitat.

La primera fase, que va començar a finals d’estiu, ha servit per remodelat la coberta per la part interior, les parets laterals i el cor. Ha estat durant les feines de restauració quan han sortit a la llum pintures gòtiques originàries del temple que a partir d’ara es convertiran en un altre atractiu del patrimoni de la vila. El projecte de rehabilitació integral de església s’apropa als 400.000 euros, la meitat dels quals serviran per finançar aquesta segona fase.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ