La Cerdanya, 20 d’abril 2015: ÚLTIMA JORNADA DE LA LLIGA DE CÚRLING

 

La pista de gel del Poliesportiu de Puigcerdà ha acollit aquest diumenge la cinquena i última jornada de la 10a Lliga Catalana de cúrling, on s’ha conegut el guanyador després d’un intens partit que ha enfrontat els dos candidats al títol, que han començat la jornada empatats a punts a la classificació.

Finalment, el Barcelona CC Black s’ha imposat a l’Sporting Olla Cyril per 5 a 3 i, amb aquest resultat, s’ha proclamat campió de la lliga 2014-2015. El subcampió ha estat l’Sporting Olla Cyril i l’Sporting Olla Carlos ha quedat en tercera posició.

Pel que fa als equips locals, el Puigcerdà Divines ha quedat sisè a la classificació, seguit del Puigcerdà Pànxing i del Puigcerdà Júnior Padrins. Per últim, el Puigcerdà Les Nenis ha acabat en la dotzena i darrera posició. La de Puigcerdà ha estat la jornada de lliga amb més participants de la història, amb equips d’alt nivell. Seguidament, ha tingut lloc el dinar de cloenda i l’entrega de premis.