L’Alt Urgell 20 d’abril 2015: ELS POBLES DE L’ALT URGELL FOTOGRAFIATS PER ABECASIS

 

La Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell acull fins a final d’aquest mes l’exposició fotogràfica “Pobles de l’Alt Urgell” de Leo Abecasis.

La mostra es va inaugurar aquest dissabte al migdia i fa un recorregut exhaustiu per tota la comarca i els seus 168 pobles, alguns d’aquests ja deshabitats i d’altres inexistents però que continuen conservant el nom.

Abecassis ha dedicat més de dos anys i milers de captures per intentar transmetre al visitant la força del que coneixem com a Poble. L’autor de l’exposició ha recorregut tota la comarca en cotxe i a peu per tal de captar la seva essència. En moltes ocasions ha esperat el moment exacte del dia per poder fer la foto “perfecta” gràcies a la llum de la sortida o la posta de sol.

L’exposició té l’intenció de ser itinerant per la comarca i arribar al màxim possible de poblacions, de moment, s’estarà a la Sala Sant Domènec fins al 30 d’abril. La mostra es pot visitar les tardes de dilluns a divendres i el caps de setmana en horari de migdia i tarda.