La Cerdanya, 17 d’abril 2015: CONTINUA CREIXENT L’ACTIVITAT AL NOU HOSPITAL

 

Continua creixent l’activitat a l’hospital de Cerdanya.

Les dades del primer semestre de funcionament confirmen les tendències observades a finals de desembre, quan feia tres mesos que havia obert les seves portes. Tots els serveis han experimentat un increment d’activitat del 10%, i s’ha mantingut el nivell d’hospitalitzats francesos, que se situa al voltant del 20%. Aquesta dada és una de les més significatives, ja que l’objectiu que es va marcar el nou centre sanitari és aconseguir que en cinc anys el 40% dels usuaris siguin de l’Alta Cerdanya i del Capcir.

El servei d’urgències ha atès 10.695 persones, de les quals prop del 80% han acabat hospitalitzades.
Un altre fet a destacar és que l’1% de les visites a urgències corresponen a pacients provinents de fins a 25 països diferents. L’hospital ha portat a terme 496 intervencions durant aquests primers sis mesos, la majoria d’elles sense ingrés. A més, s’han registrat prop de 20.000 visites a les consultes externes i s’han realitzat gairebé 11.900 proves de diagnòstic per la imatge.

Parlen al vídeo: JORDI GASSIÓ, DIRECTOR GENERAL DE L’HOSPITAL DE CERDANYA