L’Alta Ribagorça, 16 d’abril 2015: 2ª PROVA DE LA LLIGA CATALANA DE PARAPENT

Aquest diumenge s’ha celebrat a la Vall de Boi la segona prova de la Lliga Catalana de Parapent en la que s’han aplegat 40 pilots.

La prova ha consistit en un vol de 60km amb sortida de la Vall de Boí, volar fins a Castejon de Sos i tornar a la Vall de Boí on s’havia de tonar i aterrar. De tots el corredors participants només sis pilots van aconseguir fer la totalitat del recorregut arribant fins a la meta.

Els pilots van arribar a volar a una alçada de 3.000 metres el que va provocar que alguns patissin fred a les mans. Tot i això, els participants van destacar els paissatges impressionants del pirineu que van poder observar des dels seus parapents.

Pel que fa a la prova específicament, Tino Gallart va ser el guanyador amb un temps de 2h08m, seguit de Jordi Claret amb 2h15m i Jordi Aymerich amb 2h30m. La noia que va aconseguir millor puntuació va ser Quiònia Pujol.

La propera prova de la Lliga Catalana de Parapent serà el 25 i 26 d’abril a Berga.