L’Alt Urgell, 16 d’abril 2015: MENYS DIES OBERTS PERÒ MÉS FORFETS VENUTS

 

Les estacions d’esquí nòrdic catalanes fan una bona valoració de la temporada d’hivern després d’haver aconseguit vendre gairebé 36.500 forfets, les xifres superen el nombre de passis de dia de la temporada anterior tot i què les estacions han estat obertes de mitjana 60 dies, la meitat de les jornades que durant el 2014.

Per Tot Nòrdic, aquestes dades demostren que l’esquí de fons està assolint una base d’aficionats que es consolida any rere any.
Les estacions d’esquí nòrdic destaquen la importància de programes com l’Esport Blanc Escolar que ha passat a ser obligatori en algunes escoles del Pirineu i que abans del 2019 ho ha de ser a tots els centres de les 9 comarques pirinenques.

Parlen al vídeo: IMMA OBIOLS, Tot Nòrdic