La Cerdanya, 14 d’abril 2015: PUIGCERDÀ RENOVA ELS PRINCIPALS VIALS

 

Aquesta setmana s’estan portant a terme les obres de remodelació del carrer Doctor Andreu de Puigcerdà.

L’actuació consisteix en renovar el paviment i la senyalització horitzontal, tal com s’ha fet al carrer Higini de Rivera, en el tram comprès entre els carrers Alfons I i Coronel Molera. Les obres, que han d’estar enllestides aquest divendres, han comportat diversos talls de circulació i reordenació de la mobilitat. A banda d’aquests vials d’entrada i sortida del nucli antic, també s’han fet treballs de manteniment al ferm de diversos carrers de la vila i dels nuclis agregats que s’ha malmès a causa de les baixes temperatures de l’hivern.

Aquestes actuacions tindran un cost d’uns 100.000 euros i formen part del Pla de Millora de la Qualitat Urbana.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ