La Cerdanya, 14 d’abril 2015: PRIMER CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR

 

L’institut Pere Borrell de Puigcerdà tornarà a oferir el curs vinent el primer cicle formatiu de grau superior.

Es tracta del cicle d’Animació sociocultural i turística que s’impartirà en modalitat dual, la qual cosa vol dir que els alumnes combinaran les hores lectives amb pràctiques remunerades a les empreses. La intenció és donar una sortida professional als joves que vulguin quedar-se a la comarca oferint-los una formació adequada a la realitat. Aquests estudis ja es van oferir el curs passat però finalment no es van portar a terme degut al baix nombre d’inscripcions.

El nou cicle se sumarà als tres que ja s’ofereixen de grau mitjà: el d’Esports i conducció d’activitats esportives en el medi natural, el de Gestió administrativa i el de Cures auxiliars d’infermeria i atenció a persones dependents. El període d’inscripció començarà el 26 de maig i s’allargarà fins el 3 de juny.