La Cerdanya, 13 d’abril 2015: LLÍVIA CELEBRA PASQÜETES 2015

 

Des de divendres i fins aquest dilluns, Llívia ha celebrat la seva festa major.

L’edició d’enguany de Pasqüetes va arrencar amb un espectacle de teatre a càrrec de la companyia Inestable Ceretana seguit de l’actuació d’Hotel Cochambre, un dels actes més concorreguts. La programació també ha comptat amb inflables, jocs infantils, sardanes i, com a novetat, s’ha volgut oferir una sessió de ‘paintball’ als adolescents.

En aquesta edició, el temps ha acompanyat durant els quatre dies de celebració, fet que ha animat a molts cerdans a participar en alguna de les activitats.

Aquest dilluns al matí, el poliesportiu ha acollit jocs tradicionals i un espectacle de màgia. Al migdia, alguns veïns s’han congregat a la plaça del Molí per ballar sardanes acompanyats de la cobla Selvatana. El ball de fi de festa d’aquesta tarda ha posat punt i final a Pasqüetes 2015.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ORRIOLS, ALCALDESSA DE LLÍVIA