L’Alta Ribagorça, 13 d’abril: EL PONT DE SUERT TANCA L’EDICIÓ INVESJOVE D’ENGUANY

 

El Pont de Suert ha acollit una altra de les jornades Invesjove d’aquesta vuitena edició que es fan a diferents instituts del Pirineu amb la idea de donar a conèixer els treballs de recerca duts a terme pels alumnes de segon de batxillerat i on els alumnes de primer poden agafar idees i veure la metodologia de treball desenvolupada pels seus companys.

Però no tan sols del Pont de Suert, sinó que és un espai de trobada amb alumnes dels instituts de Tremp, La Pobla de Segur i de Vielha.

A més es compta amb una xerrada inicial de la mà d’un expert en recerca. Els treballs presentats tenen temàtiques molt diverses i actuals. Parlen des de la crisi a l’Alta Ribagorça, salut, robòtica, domòtica fins a temes d’història. Això sí, gran part relacionats amb aspectes del territori que els envolta.

En total el Pont de Suert ha reunït uns 110 alumnes, entre oients i ponents, a les vuitenes jornades Invesjove.

Parlen al vídeo: ANNA ALINS, Directora Centre de recursos de l’Alta Ribagorça