Els Pallars, 13 d’abril 2015: ACORD DE CUSTÒDIA PER L’ALZINAR DE LA FINCA DE SANT MIQUEL

 

L’ajuntament de Tremp i bodegues Torres van signar un acord de custòdia per un alzinar d’unes 12 hectàrees dins de la finca de Sant Miquel, on l’empresa vitivinícola té la seva plantació de vinya en alçada.

Torres va adquirir l’alzinar fa cinc anys amb la idea de preservar una zona d’alt valor ecològic i promoure al mateix temps la gestió forestal sostenible.

Dins d’aquesta vessant ecoturística es preveu crear un itinerari interpretatiu on es pugui observar i fotografiar la fauna i la flora de l’indret, el paisatge en general i el patrimoni arquitectònic, ja que també recentment s’ha restaurat l’ermita de Sant Miquel, que data d’entre el segle XI i XII, i que dóna nom a la finca.

Parlen al vídeo: VÍCTOR ORRIT, Alcalde de Tremp