La Cerdanya, 13 d’abril 2015: CIU PRESENTA ELS SEUS CAPS DE LLISTA

 

La delegació comarcal de Convergència i Unió ha presentat aquest divendres al vespre al Palau de Congressos d’Alp els candidats a l’alcaldia de 15 dels 17 municipis de Cerdanya a les properes eleccions municipals del 24 de maig.

L’acte ha comptat amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, qui ha volgut destacar la importància de solucionar durant la propera legislatura les dificultats administratives que pateix sovint la comarca pel fet d’estar dividida en dos estats i dues províncies.

Per la seva banda, el president comarcal de CiU, Jordi Gassió, ha destacat el paper clau d’aquests comicis de cares a les eleccions del proper 27 de setembre.

Pel que fa els caps de llista, opten a ser reelegits: Ramon Moliner a Alp, Pere Arderiu a Das, Josep Serret a Fontanals, Alfons Casamajó a Ger, Pere Oliu a Isòvol, Sílvia Orriols a Llívia, Esteve Avellanet a Meranges, Jordi Rosell a Prats i Sansor, Daniel Górriz a Prullans, Albert Piñeira a Puigcerdà, Miquel Pons a Riu, Miquel Tor a Urús i Valentí Tuset a Guils. També han presentat les candidatures de Marc Fernàndez a Bellver i Manel Campeny a Bolvir, municipis actualment governats per Endavant Cerdanya. De moment, no s’ha presentat llista a Lles ni a Montellà i Martinet.

Parlen al vídeo: SANTI VILA, CONSELLER DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT – JORDI GASSIÓ, PRESIDENT COMARCAL DE CIU A CERDANYA