L’Alt Urgell, 13 d’abril 2015: EL CADÍ LA SEU NO POT AMB EL PERFUMERÍAS AVENIDA

 

El Cadí La Seu no ha pogut donar la sorpresa a la pista del tot poderós Perfumerías Avenida i ha perdut aquest dissabte 64-51 davant les salmantines en el tercer i definitiu partit de les semifinals del play-off pel títol.

Les noies de Miguel Ángel Ortega posen d’aquesta manera el punt i i final a la millor temporada de la història pel Cadí La Seu que ha estat a tan sols una victòria de classificar-se per la final de la Lliga Femenina.

Al final del partit, Ortega, felicitava al Perfumerías Avenida pel bon joc i el gran ambient del seu pavelló.

El Cadí La Seu amb un dels pressupostos més baixos de la categoria ha estat capaç d’acabar 4rt la temporada regular i a un pas d’arribar a la final, tot això, amb una proposta de joc molt intens i lluitant totes les pilotes des de l’inici fins al final dels partits.

Pel que fa al partit d’aquest dissabte, es va mantenir l’emoció fins pràcticament l’últim quart. Les distàncies van ser reduïdes a favor de les locals i una gran Tània Pérez amb 14 punts a la primera part va ser decisiva per arribar a la mitja part només perdent de 3 punts (35-32). A la reanudació les distàncies van augmentar, la defensa de l’Avenida aconseguia reduir l’efectivitat de les urgellenques per distanciar-se al marcador. Al final, victòria del Perfumerías 64-51 que s’enfrontarà a l’Spar Citylift Girona a la final del play-off que comença aquest pròxim cap de setmana.

Parlen al vídeo: MIGUEL ÁNGEL ORTEGA, Entrenador Cadí La Seu